Pakkekalender fra Kina

Spread the love

Jeg fik aldrig skrevet et blog indlæg da jeg modtog mine print fra Kina. Men de kom fredag, hvor jeg havde bestilt dem mandag aften. Og ved nærmere optælling havde de sendt 14 styk af hver print. De kan ses på billedet her nedenfor.

Jeg måtte selvfølgelig strakks igang med at teste. Jeg hvade ikke modtaget alle komponenter fra Kina endnu. Men manglede bl.a. de rigtige 3mm lysdioder. Men jeg brugte nogle andre jeg hvade til at ligge, bare lige så jeg kunne teste en enkelt kanal. Og det så heldigvis ud til at virke.

Så er det bare at vente på de sidste komponeneter der var på vej fra Kina, så jeg kunne bygge det færdige print.

Og her siden sidst i november og indtil nu, har det næsten været som at få pakkekalender. Der kommer næsten dagligt lidt pakker fra kina. På billederne  nedenfor kan du se dagens gevist i postkassen.

Idag kom også de dioder, skrueterminaler, 40 pin sokler og fladkabler, som jeg mangler for at kunne bygge det første print. Så nu er det bare med at komme igang.

Her kan du se det foreløbige resultat. Jeg laver en ny post, når jeg har en kørende version klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *